Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

PREMIER LEAGUE

                                                                                                                                         10/09/2011
                                                              Αγγλικό πρωτάθλημα

Καλή ποδοσφαιρική σαιζόν. Από αυτή εδώ την στήλη θα ενημερώνεστε για την πορεία της Premier League.
Ας ξεκινήσουμε με μία μίνι ανάλυση με τις κυριότερες ομάδες.
Αν και μόλις δέυτερη αγωνιστική ήδη στο νησί ξεχωρισαν τα μεγάλα φαβορί.                       

Ανανεωμένη και φαβορί
Η Μάντσεστερ Γιουν. παρεμένει σταθερή αξία και με τις νέες προσθήκες,Φιλ Τζοουνς, Ασλευ Γιανγκ,Νταβιντ Ντε Χεα δείχνει ότι η φυγή της παλιοσειράς Σκόουλς, Νέβιλ, Φαν Ντε Σαρ δεν την επηρέασαν στο ελάχιστο. Αντιθέτως ξεκινά πάλι ως πρώτο φαβορί.

Αγρίεψαν οι Άραβες
Η συμπολίτισσα City μετά την εμφατική της εμφάνιση επί της Τότεναμ (1-5) και με τα πετροδόλλαρα να ρέουν άφθονα, φέρνοντας στο City τους Νασρί, Αγκουέρο, Κλισί, μοιάζει πιο ικανή από ποτέ να κάνει την υπέρβαση.

Το μεγάλο στοίχημα
Το ερωτηματικό της Premier είναι η Chelsea. Με τον ιδιόρρυθμο Αμπράμοβιτς να προσλαμβάνει τον ταλαντούχο Αντρε Βίλα Μπόας που είναι μόλις 33 ετών (συνομήλικος των Ντρογκμπά,Λαμπάρντ). Με ποιοτικές προσθήκες όπως των Μάτα (Βαλενθια) , Λουκάκου (Άντερλεχτ) στο Στάμφορντ Μπριντζ οι μπλε ευελπιστούν ο Μπόας να φέρει ανάλογες επιτυχίες με τον προκάτοχό του (Μουρίνιο).

Ουτοπία ή πραγματικό σενάριο?
Η παραμονή και μόνο του King Kenny (Danglish) στο τιμόνι των κόκκινων, δίνει τροφή για όνειραστος οπαδούς της Λιβερπουλ. Προσθέστε και τις μεταγραφές των Ντάουνινγκ, Ενρίκε, Ανταμ, Χέντερσον και έχουμε ένα μείγμα αισιοδοξίας στο Ανφιλντ. Το ζητούμενο όπως κάθε χρονιά με την Λίβερπουλ είναι η διάρκεια.

Τα κανόνια σίγησαν
Για πρώτη φορά στην εποχή του Βενγκέρ υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από τους οπαδούς της Άρσεναλ προς το πρόσωπο του Αλσατού. Το “Arsene knows” έχει ξεθωριάσει ύστερα από την φυγή πρωτοκλασάτων παικτών ( Νασρί, Φάμπρεγκας. Κλισί, Έμπουε) και με την μη αντικατάστασή τους. Η Άρσεναλ, δείχνει πιο αποδυναμωμένη και σαφώς προβληματίζει με τις ήττες, τις πρώτες αγωνιστικές (0-2 με Λίβερπουλ και 8-2 με Μαν. Γιουν.). Η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενίσχυση και επιγώντος καλά αποτελέσματα, διότι οι οπαδοί της Άρσεναλ δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους εμφανίσης.

Το αουτσάιντερ
Μοιάζει να ξεφουσκώνει ύστερα από την καταπληκτική περσινή χρονιά, και παρόλο που διατήρησε τις “κολόνες της” Μόντριτς, Μπέιλ, φαντάζει δύσκολο να σπάσει το “big 4”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου